MENU » |Home| |Archive| |Car| |Movies|
 
  /News

/news...
» [Project] Stand Up Paddle ...
» Stand Up Paddle Oostersche...
» Sea Foam at Dutch North Se...
» MERRY XMAS and a HAPPY 2019
» MERRY XMAS and a HAPPY 2018

/new gallery's...
» My CitroŽn DS3 1.6 E-HDI...
» Autorai 2009
» C4 KW Suspension Kit / S...
» C5 type2 K&N filter
» 18" Technomagnesio Super...

/new movies...
» [Movie] ChipTuning / Rem...
» [Movie] Dashcam Ambarell...
» [Movie] K&N Replacement ...
» [Movie] Royal Netherland...
» [Movie] Top Test CitroŽn...

/who's online...
» 1 guest online

/data...
» 92 items in archive online!
» 62 gallery's online!
» 24 movies online!
» 63 messages in guestbook!

/Search...
Google
Web www.xerror.nl


  06-06-06 (666) Pech ?
Rij gisteren (06-06-06) met een lekker gangetje de a12 op richting Arnhem haal verschillende autoís in en zie kans om hem nog in een gaatje te proppen op de linkerrijstrook (3de baan), ik wil hem rustig in zijn 4 zetten trap het koppelingspedaal in ďkrgggggĒ ai das niet goed haal mijn voet terug zonder weerstand, ai het koppelingspedaal blijft maximaal onder in staan.

Fijn waarom moet dat nou weer gebeuren als ik net op de 3de rijbaan zit.. hup alarmlichten aan trek de versnelling in zijn vrij en rollen naar rechts maar, naar de middelste strook gaat goed nu naar de rechterstrook vervelend een auto hup dan maar er gewoon ervoor want mij vaart werd al snel minder pff ging goed. Inmiddels aangekomen op de vluchtstrook de ANWB gelijk gebeld, gevaren driehoek neergezet en wachten maarÖ.. ondertussen begon het al aardig stil te staan op de a12.. Toen kwam er een motoragent aangereden met de vraag als ik de ANWB al had gebeld, uiteraard ;) toen verzochte hij mij achter de vangrail te gaan staan (niet echt nodig alles stond toch al stil voor mijn neus)

Net over de vangrail geklommen kwam er een ANWB auto aan, dacht dat is snel, de jongeman vertelde mij dat hij onderweg was naar een andere pechklant, maar mij eerst ging wegslepen omdat ik op een gevaarlijk punt zou staan. Onder het slepen kwam de ANWB monteur die mij zou helpen al aanrijden (ook zeer op tijd). Ze hebben mij versleept naar het fietspad langs de vuilverbranding (duiven), de jongeman ging snel verder naar de pechklant die stond te wachten. De ANWB monteur had al snel door wat het was, hij noemde het de koppel instel eenheid.. deze hoort de boel op spanning te houden, mijn pedaal stond weer normaal en ik zou er weer rustig mee kunnen rijden.. zo heeft hij mij begeleidt naar de CitroŽn dealer (Verbeek) in Zevenaar.

Waar ik nog een halfuur moest wachten omdat ze opengaan om 8:00, eenmaal open werd ik al snel geholpen, alleen helaas ze hadden het artikel niet op voorraad ook niemand in de omgeving. Moest dus de Xsara achterlaten.

Vandaag (07-06-06) is hij gerepareerd. Het hele geheel valt onder de koppelingskabel. Zie de rode pijl wat de boosdoener schijnt te zijn .Het is waarschijnlijk gewoon slijtage de xsara heeft nu zo rond de 151.000 gelopen. Het koppelen is gelijk heel anders, net zo weer als vroeger. Opzich iets rottiger omdat hij heel erg kort koppelt (bijna 0 of 1), maar dat went wel weer.
Er is een gallery gelinkt aan dit bericht! »[Gallery]
Cat. [Car] | Bericht geplaatst op: [07-06-2006 15:01]

1999-2019 XerroR
www.xerror.nl www.xerror.eu www.xerror.com www.xerror.net www.xerror.info www.xerror.be www.xerror.org www.xerror.biz www.xerror.de www.xerror.us www.xerror.co.uk
Parsetime: 0.000010 sec